۰ نفر

با حضور معاون وزیر جهادکشاورزی

آیین شکرانه نخستین برداشت گردوی گرمسیری در حاجی‌آباد هرمزگان برگزار شد

۳ مهر ۱۴۰۴، ۱۱:۵۲
کد خبر: 127580
آیین شکرانه نخستین برداشت گردوی گرمسیری در حاجی‌آباد هرمزگان برگزار شد

آیین شکرگزاری نخستین برداشت محصول گردوی گرمسیری پکان در منطقه چاه انجیر شهرستان حاجی‌آباد هرمزگان با حضور محمد مهدی برومندی معاون‌ وزیر جهادکشاورزی در امور باغبانی، زهرا جلیلی مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان، کارشناسان و فعالان بخش کشاورزی استان برگزار شد.

از سال ۱۴۰۰ کشت گردوی گرمسیری پکان در وسعت ۲۴۰ هکتار از اراضی منطقه چاه انجیر شهرستان حاجی‌آباد توسط بخش خصوصی شرکت آریا کشت بهمن با هدف تولید و اشتغال زایی در منطقه انجام و در مهرماه سال‌جاری نخستین برداشت این محصول باغی آغاز شد.

از مهرماه سالجاری نخستین برداشت و بهره‌برداری از کشت گردوی گرمسیری منطقه چاه انجیر حاجی آباد با پیش‌بینی عملکرد پنج تن در هکتار آغاز و جشن شکرگزاری برداشت این محصول با هدف ترویج کشت نوین و محصولات اقتصادی برگزار شد

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در سفر به شهرستان حاجی آباد از چند گلخانه نمونه این شهرستان بازدید کرد و در حاشیه مراسم نخستین برداشت گردوی پکان در منطقه چاه انجیر حاجی آباد ، با قدردانی از سرمایه‌گذار بخش خصوصی در احداث این مجتمع باغی اظهارکرد: توسعه باغات الگویی محصولاتی با کیفیت صادراتی و ارزش اقتصادی بالا، از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی است.

محمدمهدی برومندی با تاکید بر اهمیت توسعه پایدار کشاورزی خاطرنشان کرد: تولید محصولاتی همچون گردوی گرمسیری پکان و ارقام صادراتی خرما از جمله مجول و پیارم به عنوان محصولات با ظرفیت بالا در هرمزگان، می‌تواند نقش مهمی در افزایش درآمد باغداران، رونق اقتصادی منطقه و امنیت غذایی کشور ایفا کند.

معاون‌ وزیر جهاد کشاورزی در ادامه تاکید کرد : نکته حائز اهمیت، تناسب تولید محصول با شرایط اقلیمی مناطق کشور است که امکان توسعه این کشت‌ها را فراهم می‌آورد و این سازگاری اقلیمی، علاوه بر کاهش نیاز به منابع آبی، به افزایش کیفیت و عملکرد محصول نیز کمک می‌کند.

آیین شکرانه نخستین برداشت گردوی گرمسیری در حاجی‌آباد هرمزگان برگزار شد

رییس سازمان‌ جهاد کشاورزی هرمزگان نیز در این آیین استان را دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای در توسعه بخش باغبانی و تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری عنوان کرد و گفت: هرمزگان با تولید ۱۹۶ هزار تن خرما قطب مهم این محصول در کشور محسوب می شود.

محسن یکتاپور همچنین با اشاره به ۳۶ هزار هکتار سطح زیرکشت مرکبات در هرمزگان ، این استان را در تولید این محصولات از جمله لیموترش و نارنگی دارای جایگاه حائز اهمیت در کشور دانست.

وی با اشاره به ظرفیت های شهرستان حاجی آباد در تولید محصول استراتژیک گندم و خرمای پیارم این شهرستان را از قطب های مهم تولیدات زراعی و باغی استان برشمرد.

بر اساس این گزارش در عملیات احداث مجتمع باغی چاه انجیر حاجی آباد علاوه بر کشت گردوی پکان، ۴۰ هکتار به کشت خرمای پیارم و ۲۰ هکتار نیز به کشت خرمای مجول با هدف تولید محصولات با ارزش اقتصادی بالا و صادراتی اختصاص یافته است .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربیننده‌ترین

آخرین اخبار